söndag 9 maj 2010

Hudvård - SÉRUM VÉGÉTAL 3


SÉRUM VÉGÉTAL 3 är en härlig hudvårdsprodukt från Yves Rocher som jag använder i stort sett varje kväll innan jag går och lägger mig. Flera av ingredienserna i den har vegetabiliskt ursprung. Bland annat hittar vi poesiklingande ämnen såsom Blåklintsvatten, Äpple-oligosackarider, Shiitake-extrakt, Sesamolja från ekologiska odlingar, Vindruvsolja och Sojaolja i den här burken.

Och det kan vara lite som det vill med alla dessa naturlig ingredienser. Jag är iaf inte en av dem som tänder på alla cylindrar så fort en produkt omnämns som "naturlig". Som om hudvård automatiskt skulle vara bättre bara för att ingredienserna kom från naturen. Så är det förstås inte. Bra hudvård kan vara en förträfflig blandning mellan syntetiska och naturliga ämnen. Det finns också, om ni nu inte visste det, ämnen i naturen som kan vara direkt skadliga för huden. Så lägg ner den där naturromantiken och tänk istället lite bredare, lite vettigare.

Oj, kom ifrån ämnet. Anyway, SÉRUM VÉGÉTAL 3 en sån där hudvårdsprodukt vars krämiga innehåll man önskade att man fick äta upp.Konsistensen är len. Huden blir mjuk. Och man känner sig härlig och fager. Vad mer kan man begära?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar